2011. július 29., péntek

SAMSUNG GT-S8500 Wave Tok fekvő bőr mágnescsat övc - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Divatosan színes? Elegenásan egyszerű? Egyedi megjelenés? Igen, megérkezett az Unicase mobiltelefon tok kollekciója! Az Unicase mobil kollekció minden darabja a Te igényeidnek megfelelően tökéletes védelmet biztosít mobiltelefon készülékednek a mindennapok során, míg praktikus kialakításuknak köszönhetően megőrzik a teljes kényelmet mobilod használatában. Az Unicase mobil tokok kedvező áron megrendelhetők a legtöbb mobiltelefon készülékhez. Kompatibilis készülékek:
Apple iPhone 4, iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3GS, MOTOROLA MILESTONE, MOTOROLA MILESTONE XT720, NOKIA C3, NOKIA E5-00, NOKIA E71, NOKIA E72, SAMSUNG GT-I5700 Galaxy Spica, SAMSUNG GT-I7110, SAMSUNG GT-I8000 Omnia II, SAMSUNG GT-i8910 Omnia HD, SAMSUNG GT-S8500 Wave, SAMSUNG SGH-F490, SAMSUNG SGH-i550, SAMSUNG SGH-i780, SONYERICSSON ASPEN, Áraink a lehetőségeinkhez képest minden esetben alku képesek, minden megkeresésére igyekszünk mielőbb válaszolni.  Megkérjük a Kedves Ügyfeleinket, hogy a készlet állapotáról licit érdeklődjenek vagy ha bármilyen kérdésük van a termékkel kapcsolatban nyugodtan tegyék fel nekünk! A Mobil Ász örömmel áll minden érdeklődő rendelkezésére. A fizetés a kedvező szállítási feltételek érdekében kizárólag előreutalással lehetőséges, amelyhez minden információ automatikusan közlésre kerül a termék licit leütésekor. Kézbesítési lehetőségek: - Postai kézbesítés 2 Kg össztömegű csomagokig lehetséges 750 Ft szállítási és csomagolási költséggel belföldre- Futárszolgálati kézbesítés DPD futárszolgálattal értékhatártól függetlenül bruttó 1200 Ft szállítási és csomagolási költséggel belföldre- Természetesen több tétel rendelése esetén is csak 1db szállítási költség fizetendő, ezt a rendszerben is így állítottuk beSzemélyes átvételre, áru cserére nincs lehetőség, minden termékünk számlával és garanciával kerül forgalomba igényes, biztonságos csomagolásban. Kérem rendeléskor pontosan adja meg a szállítási címet és a számlázási adatokat, a gördülékeny ügyintézés érdekében! Kérjük az átutalás közlemény rovatában tüntesse fel az Ön vaterás felhasználó nevét, hogy követhető legyen az ügyintézés! A szállítási határidő: A megrendelés értékének bankszámlánkra történő megérkezésétől számított 5 munkanap ( hétvége nem számít bele), de gyakorlatban ha minden rendben van, akár 3 napon belül szállítható a termék. Cégünk folyamatosan forgalmaz mobiltelefonokat, navigációkat és tartozékokat, ha bármilyen olyan termékre van igénye ami nem szerepel jelenlegi aukcióinkban, kérdezzen bennünket bizalommal, ha beszerezhető akkor elérhetővé tesszük Önnek a Vatera piacterén. Szállítás és fizetés módja Szállítási alapdíj Darabszám alapú kedvezmény   Más futárszolgálat előre utalással1200 Ft/db2. db és afelettiek Ingyenes Levélként előre utalás után750 Ft/db2. db és afelettiek Ingyenes Garancia: 1 év
További információk a termék szállításával kapcsolatban:
Termékeinket a DPD futárszolgálat szállítja házhoz! A kézbesítési költség, akárcsak a küldemények csomagolásához felhasznált anyagok minden esetben minőségi szolgáltatást takarnak. A csomag az átutalás lekönyvelését követő 5 munkanapon belül előre egyeztetett időpontban megérkezik a megadott címre. Sorszám: 4484 Ez úton köszönjük a vatera. hu üzemeltetőjének a kedvező feltöltési lehetőséget!  


Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Az aukció vége: 2011-08-16 01:30
. SAMSUNG GT-S8500 Wave Tok fekvő bőr mágnescsat övc - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Fontos