2011. július 28., csütörtök

Magyar - szlovák agglomeráció Pozsony környék - Jelenlegi ára: 3 305 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Magyar - szlovák agglomeráció Pozsony környékénA könyv listaára: 3800 Ft. Leírás:
A szlovák főváros, Pozsony esetében is megfigyelhető az a számos európai és nyugati nagyvárost jellemző folyamat, amelyet a szuburbanizáció kifejezéssel határoznak meg a szakemberek. A pozsonyi lakosságnak a város környéki rurális területekre való kiköltözését azonban szinte teljesen egyedülállóvá teszi a város sajátos földrajzi helyzete. A kitelepülők és az újonnan érkezők célpontjai ugyanis részben a magyar többségű Csallóközhöz tartoznak, illetve a határok megnyitásával arra is lehetőség nyílik, hogy a határ menti magyar települések is a pozsonyi agglomeráció részét alkossák. A két nyelvű kötet tizenkét tanulmánya ezt a különleges földrajzi és etnikai környezetben zajló szuburbanizációs folyamatot és annak gazdasági, társadalmi, közigazgatási stb. következményeit vizsgálja. A friss empirikus vizsgálatokra és statisztikai adatokra alapozott írások megállapításait számos táblázat, grafikon és térkép teszi szemléletesebbé. A tanulmányok magyar és szlovák nyelvű változatából kialakított két részt hátlapjuknál egybekötve közreadó kiadvány a Nyugat-magyarországi Tudományos Intézet és a Fórum Kisebbségkutató Intézet közös - 2009 és 2010 között folytatott - kutatási projektjének eredményeit adja közre - beszerzése a szakkönyvtárak számára javasolt. ISBN: 978-80-89249-43-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 305 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 02:28
. Magyar - szlovák agglomeráció Pozsony környék - Jelenlegi ára: 3 305 Ft

Fontos