2011. július 29., péntek

Jancsó Katalin: Indigenismo político tempra - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Indigenismo político temprano en el Perú y la Asociación Pro-IndígenaA könyv listaára: 1950 Ft. Leírás:
A dél-amerikai közéletben ma is fontos szerepet játszanak az indián őslakosok politikai, kulturális és társadalmi egyenjogúságáért küzdő, az indiánok képviseletét zászlajukra tűző szerveződések. Az összefoglaló névvel indigenizmusnak nevezett politikai mozgalom korai perui történetével ismertet meg a szerző spanyol nyelvű, A korai politikai indigenizmus Peruban és az Asociación Pro-Indígéna címet viselő munkája. A bennszülött probléma a 19. század utolsó harmadában került a perui közélet homlokterébe. Az 1883-ban lezárult csendes-óceáni háború után meggyengült országban mélyreható társadalmi és politikai reformok vették kezdetüket, de az országot továbbra is a fehér gyarmatosítók leszármazottaiból álló gazdag elit irányította. A szerző kötetének középpontjában a politikai mozgalom egyik legfontosabb szervezete, a limai értelmiségiek által 1909-ben alapított Asociación Pro-Indígena (Bennszülöttpárti Társaság) megszervezésének és működésének története áll. A társaság vezetőinek levelezésére és irodalmi munkásságára támaszkodó munka egy faji alapon is megosztott társadalom küzdelmes modernizációjába nyújt betekintést. A függelékében a társaság - eddig még publikálatlan - dokumentumait közreadó, a szerző doktori disszertációjából szerkesztett tanulmányt irodalomjegyzék zárja. ISBN: 978-963-482-940-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 04:40
. Jancsó Katalin: Indigenismo político tempra - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Fontos