2011. július 27., szerda

Bócz Endre: Négy évtized az ügyészségen - Jelenlegi ára: 3 395 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Négy évtized az ügyészségenA könyv listaára: 3900 Ft. Leírás:
Az ország egyik legismertebb, gyakran a televízió képernyőjén is felbukkanó nyugalmazott ügyésze, Bócz Endre mintegy negyven esztendős pályáját bemutatandó önéletrajzi kötetet írt. A könyvből - mely saját elmondása szerint sem tudományos igényű írás, hanem személyes hangú visszaemlékezés - megismerhetjük a jómódú, első generációs értelmiségi családba született jogász életét. Olvashatunk a szerző szüleiről, a családnak az 1945-ben és 1948 után kiteljesedett politikai rendszerváltozás következtében megváltozott helyzetéről, s arról is, hogyan befolyásolta mindez a szerző pályáját. Megtudhatjuk, miért csak vidéki vállalati ügyvédként kezdődhetett a karrierje, s hogyan jutott aztán mégis Budapestre, 1961-től fogalmazóként dolgozva a Fővárosi Főügyészségen. Olvashatunk az ügyészi tanulóévekről, legelső saját ügyéről, a hatvanas évek fontosabb büntető ügyeiről, s a Nyomozó Osztályon szerzett tapasztalatokról. Sorban követhetjük a ranglétrán való felemelkedés állomásait (fogalmazó, ügyész, csoport- majd osztályvezető, 1978-tól főügyész-helyettes, 1990-től fővárosi főügyész) és oktatói tevékenységét is. Megelevenednek a rendszerváltást megelőző (az 1983-as festménylopási ügy, a totócsalás, a skinhead-ügyek) és az azt követő fontosabb bűnügyek és politikai töltetet kapó esetek is (igazságtételi ügyek, a sortűz-perek és korrupciós ügyek). Azt is megtudhatjuk, hogyan milyen büntetőjogi kodifikációs munkát végzett az Igazságügyi Minisztériumban 2002 és 2004 között, majd az azóta eltelt évek rövid ismertetése után a szerző személyes hangú búcsúzó mondatait olvashatjuk. Széles körben ajánlható, rendkívül információ-gazdag, ugyanakkor olvasmányos kötet. ISBN: 978-963-88980-0-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 395 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 01:55
. Bócz Endre: Négy évtized az ügyészségen - Jelenlegi ára: 3 395 Ft

Fontos