2012. január 7., szombat

Banner Zoltán: Tóth László - Jelenlegi ára: 2 320 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. Tóth LászlóA könyv listaára: 2730 Ft. Leírás:
A kiadó művészeti monográfiáinak sorában a legújabb Tóth László festőművészt mutatja be, aki Kolozsvárról vándorolt ki jó pár évvel ezelőtt, és jelenleg Németországban él és dolgozik. Tóth László az Utunk háziszerzőjeként és illusztrátorként kezdte pályafutását. Első átütő sikerét Balla Károly Miska című kisregényének átköltésével érte el, majd szenvedéllyel és jól felkészült rajzi tudásával birtokba vette a múlt század hatvanas éveinek valamennyi műfaját. Karikatúráit megtaláljuk riportázson, novella, regény, és drámakötetek díszítéseként. A kolozsvári írók, költők sok esetben kifejezetten ragaszkodtak hozzá, mert illusztrációival új dimenziókba helyezi az irodalmi művek mondanivalóját. Hajlamos az abszurd, a szürrealista ábrázolásra, de sajátos stílust teremt, melyet hat évig díszlettervezőként is kamatoztathatott a kolozsvári Állami Magyar Színházban. 1984-ben feleségével együtt végleg elhagyta Romániát és Németországba ment, ahol 1990-ig egy-két kisgalériában megrendezett alkalmi csoportkiállítást kivéve, a művészeti élettől elvonultan él. 1991-től felesége emlékének szentel egy szentendrei kiállítást, és rendszeresen visszajár Magyarországra, részt vesz a Zsoboki alkotótábor tevékenységében. Az eddigi pályafutását ismertető tanulmány és 24 munkájának reprodukciója mellett a kötetben megtaláljuk életrajzi adatait, kiállításainak felsorolását, írásainak bibliográfiáját és a róla megjelent írásokat, az életrajzi tanulmány német és román nyelvű összegzését, valamint a képek jegyzékét is. ISBN: 973-599-191-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 320 Ft

Az aukció vége: 2012-01-09 12:55
. Banner Zoltán: Tóth László - Jelenlegi ára: 2 320 Ft

Fontos