2011. május 31., kedd

szép féldrágakő fülbevaló magnetit-howlit ÚJ - Jelenlegi ára: 499 Ft

Eladó a képeken látható szép magnetit - howlit- tibeti ezüst fülbevaló. Hossza: 22mm. A magnetit gyöngy átmérője: 6 mm, a howlité 8 mm.
Ha ékszert vásárol, a következőkre figyeljen, hogy Önnek is nagyobb élményt jelentsen a féldrágakő.
Ha új követ vásárol, ajánlatos előbb megtisztítani, pár percig langyos folyóvíz alá tartani és utána a napra vagy holdfényre tenni - a kő jellegétől függően- és ott feltölteni. Ezután a kő teljes felébresztéséhez kézben kell melengetni, ezzel önmagához hangolja az adott követ/köveket. Ha másnak szánja ajándékba, akkor is mondja el neki ezen instrukciókat. A köveket célszerű óvni a szennyeződéstől, sugárzásoktól. Időnként ajánlatos a tisztítási folyamatot megismételni.
MAGNETIT:
Színe: fémes fekete
Gyógyhatások: általános erősítő, agyvíz, alvás, bőr, cukorbetegség, csontváz, daganatok, fájdalmak, görcsök, hasnyálmirigy, idegek, ízületek, lumbágó, méregtelenítés, reuma, szédülés, vérnyomás
Pszichikai hatások: önzetlenség, vonzóerő
Érdekessége: mágneses
 
HOWLIT
Eredetileg fehér színű, szürke erezettel.
Hatásai
Gyógyhatás: bórtartalma révén befolyásolja a gyomor- és bélflórát, ezzel enyhíti az émelygést, a görcsöket és a hasmenést. Stabilizálja az egyensúlyérzéket, elősegíti az idegrendszer ellazulását és hatással van a kívülről észlelhető mérgezési tünetekre. Kalcium alkotóeleme viszont a hormon-, enzim- és fehérjetermelést serkenti. Segíti az anyagcserét is.
Pszichikai hatás: gondoskodik a belső nyugalomról és kiegyensúlyozottságról, a bizalomról és a harmóniáról.
Türkinitnek általában a festett howlit-ot hívják.


Jelenlegi ára: 499 Ft

Az aukció vége: 2011-06-10 22:35
. szép féldrágakő fülbevaló magnetit-howlit ÚJ - Jelenlegi ára: 499 Ft

Fontos